AR-Osat – Autokatsastus ammattitaidolla Tampereella

Yhteystiedot

Auton säännöllinen huoltaminen on helpointa jättää kokeneelle alan ammattilaiselle. Tamperelainen AR-Osat huoltaa, korjaa, maalaa sekä katsastaa henkilö- ja pakettiautot vuosien kokemuksella ja ammattitaidosta tinkimättä. Tältä sivulta löydät kuvaukset kattavista palveluistamme kuten autokatsastuksesta. Kun ajoneuvosi kaipaa syystä tai toisesta autohuollon ammattilaisen kosketusta, ota suunnaksi tamperelainen AR-Osat. Halutessasi voit ottaa yhteyttä ja kysyä lisää palveluistamme – tai varata suoraan aika huoltoon. Muista, että meillä autosi on hyvissä käsissä!

Katsastukset

AR-Osat hoitaa autosi vuosittaisen katsastuksen kokemuksella sekä ystävällisellä asiakaspalvelulla. Samalla kun me hoidamme autosi katsastuksen, voit istua rauhassa ja nauttia vaikka kupillisen kahvia odotellessasi. Katsastus on lain velvoittama asia, mutta sen ei tarvitse olla ikävä kokemus. Tule AR-Osille mukavaan katsastukseen. Asiantuntijamme hoitavat koko prosessin mahdollisimman mutkattomasti!

Pelti- ja maalaustyöt

Kaipaako autosi maalausta tai peltityötä? Tuodessasi autosi meille, AR-Osat hoitaa yhtä lailla maalipinnan pikkunaarmut kuin isommatkin peltipinnan ongelmakohdat. Automaalaamossamme hoidamme autosi maalaustyöt ja pintakäsittelyn vuosien kokemuksella sekä alan uusinta kalustoa käyttäen. Varaa siis aika korkeatasoiselle pintakäsittelijälle, niin autosi saa varmasti kauniin ja kestävän pinnan!

Korjaus- ja huoltotyöt

AR-Osat korjaa ja huoltaa kaikki automerkit ja -mallit nopeasti ja luotettavasti. Olemme täyden palvelun autokorjaamo. Me hoidamme menopelisi kuntoon sen iästä riippumatta. Kun autoilijan matkaan tulee mutka, se tulee yleensä aina yllättäen. Siksi pyrimme aina suorittamaan toimenpiteemme mahdollisimman ripeästi ja vaivattomasti, jotta pääset jatkamaan autoilua mahdollisimman pian. Ota siis yhteyttä ja varaa aika laadukkaaseen korjaamoomme!

Rengastyöt

AR-Osat toteuttaa kattavat rengasalan palvelut. Saat meiltä muun muassa renkaiden asennukset, tasapainotukset ja korjaukset. Mikäli renkaat ovat epätasapainossa, voivat ne kulua epätasaisesti ja ennen aikojaan lyhentäen täten renkaiden käyttöikää. Epätasapaino saattaa myös aiheuttaa kuljettajaa rasittavaa tärinää ja vaikuttaa jopa jousituksen kulumiseen. Renkaiden asennus ja korjaus kannattaa nekin jättää ammattilaisen huoleksi, jotta rengas tulee paikatuksi perusteellisesti. Ota siis yhteyttä kokeneeseen renkaiden käsittelijään ja varaa aika!